ARDAHAN / HANAK - Hanak Halk Eğitimi Merkezi

Başvurular şahsen kurumumuza yapılacaktır.

Başvurular şahsen kurumumuza yapılacaktır.

Nis

Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezinin köy okullarını ziyaret etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz sinema filmi etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezinin kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

"Kurslarımızla köylerdeyiz" kapsamında el nakışları kurslarında faaliyet gösteren usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizden ...

Nis

Gençlik Merkezi ile birlikte gerçekleştirilen yaşlı ziyaretlerimizden karelerimiz.

Nis

Halk Eğitimi Merkezi ve Gençlik Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kimsesiz çocuklara eldiven, atkı  ve şapka yapımını tamamladık.

Nis

Okullarda verilen bağımlılıkla mücadele eğitimi kursumuzu tamamladık.

Nis

Gençlik Merkezi ile okul ziyaretleri gerçekleştirdik.

Nis

Yöneticilerimiz usta öğreticilerin bilgi ,beceri ve deneyimlerine arttırılmasına yönelik 30 saatlik usta öğretici oryantasyon kursu vermiştir.

Nis

Kayıt yenileme işlemleri başlamıştır.